BEEBIPAPUD MUHU MULK HARGLA PÄRNU RISTI PAPUDE LUGU TEISED MEIST TOETAJAD POODLEMINE KONTAKT AVALEHT

Tere rahvuspapude sõbrad!



Napilt kuu aega tagasi alustasime papude eelmüügiga, mille sooja vastuvõtu üle oleme väga rõõmsad ja uhked. Iga päev saame mitmeid rõõmsaid kirju, mis kiidavad ideed, pakuvad uusi mõtteid ning soovivad meile edu. Aitäh teile kõigile.

Täna tähistan oma 30. juubelit sellega, et hakkame oma blogis koguma meist avaldatud lugusid ja intervjuusid, et oleks kompaktsem ülevaade toimunust. Esmakordselt lisanduvad ka raadio ja teleintervjuud. Sellega seoses avasime täna rubriigi "Teised meist". Kui oled leidnud meie kohta lugusid erinevates kodumaistes või välismaistes väljaannetes, palun saada meile link, et saaksime selle enda rubriiki lisada.

Kui meie kommunikatsioonis võis jääda ekslik mulje, et papude tellimine lõppes 20. märtsiga, siis kinnitan, et nii see ei ole. Selleks kuupäevaks palusime vormistada rühmatellimused, et terve rühm saaks soovitud paarid kindlasti kätte. Üksikpaaride ja suuremate koguste müük toimib niikaua kuni ostumootor aadressil www.rahvusmeened.ee seda lubab. Ehk siis kui tead kedagi, kes teab kedagi, kel papud jäid ostmata ja kurb on - anna talle sellest teada.


Ilusat kevadet soovides,
Indrek Kaing - rahvuspapude autor

3 kommentaari:

  1. Tere Indrek,

    Tahtsin lihtsalt kommenteerida seda, et rahvuspapude idee on täiesti suurepärane ja ka mina tahaks väga osta neid omale. Kahjuks boikoteerin tervet puna-Hiina toodangut ja seega ei saa neid konkreetseid ketse omale soetada. Kas plaanite kunagi tulevikus ketse toota ka mõnes muus riigis?

    Lugupidamisega,
    Kristel

    VastaKustuta
  2. Mulle meeldib see mõte samuti.
    Aga on ka küsimus ja nimelt: Kas lähiajal on plaanis veel papumustreid lisada? Ning kas papud tulevad kuskil "käsimüüki" ka? Viljandi Folgil või Haapsalu Valge Daami laadal näiteks?

    - Jüri

    VastaKustuta
  3. Hi! I wrote about these shoes and now my readers are asking that it is possible to order these shoes to Finland? And how. Can you help us?

    http://solutasolla.blogspot.com/2009/04/kansalliskenkaasiaa.html

    thanks, Elsa

    VastaKustuta