BEEBIPAPUD MUHU MULK HARGLA PÄRNU RISTI PAPUDE LUGU TEISED MEIST TOETAJAD POODLEMINE KONTAKT AVALEHT

Beebipapud


Beebipapud on sündisid looduse tahtel. Sisemine vajadus tekkis lihtsal põhjusel – sõpradel sündis lapsi ning tekkis soov neile midagi eriti ilusat kinkida. Eks „asju“ on palju aga sellist, mida tore kinkida oleks, nii väga kerge leida ei olegi. Otsustasin, et teen ise.

Muhumaa on üks isevärki maa. Räägitakse, et see olevat Eestimaa Bermuda kolmnurk ja kes teab veel mida. Ju siis oli ikka mingi oluline põhjus, miks Muhumaa 8000 aastat tagasi merest tõusis. Mulle seal meeldib ja mul on seal ka oma väike pelgupaik, kus suvel kasvab käoking ja aasal jooksevad metskitsed. 

Mulgimaaga seob mind sugupuu mitmeid põlvi tagasi ja mulgikuub on igati väärikas rõivaese, mis kannab endas tahet ja jõudu. 

Kuna mu enda lapsed on juba suuremad siis avastasin, et neid papusid saab edukalt panna ka auto tahavaatepeegli külge rippuma, et sõites koguaeg tuju hea oleks. Loodan, et need beebipapud meeldivad ka teile.

Indrek Kaing – rahvuspapude autor

3 kommentaari:

  1. Samat sorti papud, ainult 100% vanutatud vildist ja ilma eesti rahvusmustrita on suve algusest myygil olnud Soomes . :))) aga armsad mölemad!

    VastaKustuta
  2. Beebide papud on toredad, niipea kui neist kuulsin/lugesin, tõttasin uurima et mis ja kuidas. Aga kahjuks on tõesti tegemist vaid beebide suurustega, ootasin väga et tuleb müügile ka miskit mis sobib juba omal jalal astuvale pisipõnnile, suurusvahes 20-30 ntx.

    VastaKustuta
  3. Nii oleks vaja neid samu papusid suuruses 12-18 kuud. Niihea oleks tatsata nendega. Head kerged ja õhukese tallaga jalanõud, selliseid pole mujal näinud. Püsivad hästi jalas ja tundub, et on mugavad, sest laps astub nendega palju julgemalt ja vabamalt, kui teiste sama vanadele lastele mõeldud jalanõudega. Jään ootama. :)

    Parimat,
    Iris

    VastaKustuta