BEEBIPAPUD MUHU MULK HARGLA PÄRNU RISTI PAPUDE LUGU TEISED MEIST TOETAJAD POODLEMINE KONTAKT AVALEHT

Evelin Ilves ja Indrek Kaing kingivad 20. augustil sündinud beebidele rahvuspapud


Evelin Ilves ja rahvusmustritega tenniste looja Indrek Kaing kingivad Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamise 18. aastapäevaks kõigile 20.augustil Eestis sündinud beebidele paari Eestis valmistatud rahvusmustrites papusid. 

Evelin Ilves ja Indrek Kaing annavad papud 21. augustil isiklikult üle Ida-Tallinna Keskhaiglas, Pelgulinna sünnitusmajas ja erahaiglas Fertilitas. Ülejäänud papud toimetatakse kohale posti teel.

Beebipapud tulevad algselt kahes mustris: Muhu ja Mulk. Loomulikult on papudel kirjas vastava mustri nimi. Beebipapud toodetakse Eestis, Muhu mustri puhul on ka kangas Eestis kootud. Papude valmistajaks on AS Samelini jalatsivabrik Tartus, mille aegade jooksul kujunenud tootevalik ulatub beebipapudest kuni NATO üksustele mõeldud karmide kvaliteedinõudmistega armeesaabasteni. Arvatavasti saavad beebipapud populaarseks ka suveniiridena, olles kasutuses näiteks auto tahavaatepeegli küljes rippudes.

Beebipapusid, nagu ka rahvusmustrites tenniseid, hakkavad müüma www.rahvusmeened.ee, Eesti Post, Eesti Rahva Muuseum, Kumu muuseumipood ja Eesti Kästiöö Maja.

Meie projektile on toetust avaldanud Eesti Rahva Muuseum, Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit, Laulu-ja Tantsupeo Sihtasutus ning Innovatsiooni aasta 2009 IN.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar