BEEBIPAPUD MUHU MULK HARGLA PÄRNU RISTI PAPUDE LUGU TEISED MEIST TOETAJAD POODLEMINE KONTAKT AVALEHT

Eesti rahvusmustrites papud saavad uued mustrid




Kuu aega tagasi turule toodud innovaatilised Eesti mustrites rahvuspapud on osutunud nii populaarseks, et olemasolevale Mulgi, Muhu ja Hargla mustrile luuakse täiendavalt juurde kaks uut – Pärnu ja Risti.

23.veebruaril rahvusmeened.ee saidil avatud blogi http://folkr.blogspot.com on juba külastatud 11 000 korral, kokku 47 riigist. Tulles vastu rahva soovidele, on laiendanud papude suurustetabelit ning tänase seisuga on võimalik tellida papusid vahemikus 27-48. Suuruste täpsete mõõtudega saab tutvuda: http://www.rahvusmeened.ee/info/sizemap

Kõigil laulu- ja tantsupeolistel, kes esitavad grupitellimused kuni käesoleva reedeni saab tagada, et peo ajaks on need valmis. Vabamüük üksikutele paaridele toimub tavapärasel moel ning olenevalt valikust on osa võimalik kätte saada juba aprillis esimesest partiist või juunis teise partii saabumisel. 

Sel aastal tuleb laulupidu võimsam kui kunagi varem, sest tegemist on omamoodi juubeli aastaga - 140 aastat tagasi lauldi Tartus esimesel laulupeol esimest korda Eesti hümni. See pidu on Eesti Rahva Muuseumis märgitud ka esimese suure peona, kus nähti laias valikus üheskoos erinevate kihelkondade pidurõivaid. 

Rahvusmustriga papud on loodud eesmärgiga äratada ellu ja tuua kaasaegsesse kasutusse meie imeilusad rahvusmustrid Me kõik teame kus asub Muhumaa või kus elavad mulgid. Kas Sina teadsid, kus Eesti nurgas asub Hargla ja mis muster on Hargla rahvusmuster? Või mis muster on Pärnumaal? Vastused saad peagi siit: http://folkr.blogspot.com

Rahvuspapude meeskond koosneb suures osas vabatahtlikest, kes aitavad infot levitada ning meie rahvusmustreid tervele maailmale tutvustada. Koostöös partneritega on käivitatud fotokonkurss “Ärka ja Märka” , mille tingimused leiad blogist: http://folkr.blogspot.com/.

Projektile on lisaks kõikidele tellijatele toetust avaldanud Eesti Rahva Muuseum, Laulu-ja Tantsupeo Sihtasutus, Innovatsiooniaasta 2009 ning Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit.


Innovatsiooniaasta on ellu kutsutud eesmärgiga inspireerida inimesi oma säravaid ideid ellu viima. Loodud on uuendusmeelsete inimeste kohtumispaik www.in.ee. Tänase seisuga on seda külastanud üle 210 000 inimese. Näitamaks enda poolehoidu uuendusmeelsele mõtteviisile on in.ee liikmeks end registreerinud juba 2065 inimest ja 684 organisatsiooni. in.ee keskkonnas kogutakse kokku ka häid ideid kuidas meie igapäevaelu paremaks muuta ning tänase seisuga on laekunud juab kokku 1111 ideed. Paljudele neist on inimesed juab ka lahendusi välja pakkunud. Loe täpsemalt: www.in.ee

Lisainformatsioon:
Indrek Kaing
e-mail: indrek.kaing@gmail.com
alates 23. veebruarist: www.rahvusmeened.ee

Innovatsiooniaasta: 
Aive Levandi
Innovatsiooniaasta kommunikatsioonijuht
Tel 52 446 46
aive@lhconcept.ee
www.in.ee: uuendajate kohtumispaik nr 1


Pärnu:
 


Risti:




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar