BEEBIPAPUD MUHU MULK HARGLA PÄRNU RISTI PAPUDE LUGU TEISED MEIST TOETAJAD POODLEMINE KONTAKT AVALEHT

HEA UUDIS! Rahvuspapude rühmatellimused kuni 20. märtsini!

Rahvusmustriga papud on loodud eesmärgiga äratada ellu ja tuua kaasaegsesse kasutusse meie imeilusad rahvusmustrid. Sel aastal tuleb laulupidu võimsam kui kunagi varem, sest tegemist on omamoodi juubeliaastaga - 140 aastat tagasi lauldi Tartus esimesel laulupeol esimest korda Eesti hümni. See pidu on Eesti Rahva Muuseumis märgitud ka esimese suure peona, kus nähti laias valikus üheskoos erinevate kihelkondade pidurõivaid. 

Kui meie lipu värvid on tõsised ja väärikad, siis meie rõivastesse on läbi aegade kootud rõõmu ja armastust, mida on ilus ja vajalik jagada ka praegusel ajal.
 
Kuna uudseid papusid- tenniseid tuleb piiratud koguses, siis tuleks rühmadel soovitud numbrite ja värvide kindlustamiseks kindlasti vormistada tellimus hiljemalt 20. märtsiks, et saada rühmatellimus kätte juuni keskel.
 
Et rühmatellimuse kokkupanemise ja kõikide oma rühma soovijate soovide ja numbrite kirjapaneku vaeva tasuda, pakume kuni 20. märtsini tehtud vähemalt 20 paaristele tellimustele kaasa kingituseks 1 lisapaari papusid Teie valikul! Lisapaari vormistamise osas võtame Teiega ise ühendust pärast tellimuse vormistamist.

Tellimused tuleks esitada veebikeskkonnas Rahvusmeened kus on ka lisainfot papude suuruste määramise kohta. 

Valiku saate teha vastavalt kujundusele järgmistes suurustes:
Muhu on saadaval suurustes 27-45
Mulk on saadaval suurustes 35-48
Hargla on saadaval suurustes 35-45
 
Risti tuleb peagi müüki suurustega 35-45 
Pärnu tuleb peagi müüki suurustega 30-45

NB! Et kindlasti õige numbri valid, palun tutvu suuruste täpsete mõõtmetega.
 

Rahvusmustrid tagasi rahvale!

Indrek Kaing - Lee tantsija ja papude autor
folkrs@gmail.com